ładowanie
dsj2pl
🇵🇱🇬🇧

Forum: Team tournament

You can use the asterisk (*) character to replace part of a word. For example, "jump*" will find all posts with the words: jump, jumps, jumping, etc.
Page:
KarolSternicki Grand Champ
2025-01-20, 08:40 UTC+1
2.0
@Ner0no, nic nie szkodzi, pytaj śmiało, ty na stronie jest mnóstwo informacji, które Ci pomogą tylko trzeba znaleźć chwilkę żeby je przeczytać. Polecam FAQ dla początkujących w zakładce turnieje - tam są na żółto zaznaczone odnośniki do szczegółowych informacji. Jak dalej coś nie będzie jasne to pisz śmiało. Ktoś zawsze podpowie.
🇬🇧 Translate
Dawid Legend
2025-01-23, 19:28 UTC+1
2.0
I jak tam, robić kampanię, żeby było więcej drużyn i świeżaków? Nie mam już wymagań w tym względzie, bo niestety raczej nie uda mi się zrobić tej drużynówki. Trzeba będzie po prostu robić klasyfikację ręcznie / w Excelu. PS. Ta 🇨🇭SUI byłaby chyba trochę zbyt wymagająca i zniechęcająca dla nowicjuszy.
🇬🇧 Translate
2025-01-23, 19:59 UTC+1
1.0
@Dawid, jak dla mnie to spróbujmy. Postaram się tu w obrębie strony pomóc w mobilizacji i motywowaniu👍
🇬🇧 Translate
Darek Legend
2025-01-23, 20:46 UTC+1
0.0
@Dawid, Trzeba będzie po prostu robić klasyfikację ręcznie / w Excelu. Wracamy do korzeni😁 Kurde, jakby znowu był 2000/2001 👍 Panowie, a może druzynowka 6 dniowa, a od niedzieli o 20:00 do pon do 20:00 kwalifikacje? Problem z nowymi mozna by rozwiazac robiac 2/3 osobowe druzyny na początku, i dawać nowych na początek do nowych drużyn, aż uzbiera sie ich tyle, że będzie można dodać do każdej drużyny po 1 skoczku? Tych bez pełnej drużyny dawać jako przedskoczków, i to już by mowiło conieco o poziomie. Dodanie życiówek jako wymóg też spoko opcja👍 Sorry jak już takie opcje rozważaliście, nie czytałem od ostatniego posta mohego tu nic, teraz pobierznie przejrzałem 🫣
🇬🇧 Translate
Dawid Legend
2025-01-24, 17:28 UTC+1
1.0
@Darek, no niestety, zbyt czasochłonna i mało przyjemna robota. robiac 2/3 osobowe druzyny na początku Też to chyba gdzieś proponowałem. Wtedy rekrutacja nowych tylko do stworzenia pełnych czwórek. Tylko jakiś wymóg przed przydzieleniem raczej musi być. Swoją drogą, naprawdę nie ma nikogo, kto chciałby być ze sobą i utworzyć drużynę? @Kris, @DawidMeus, @kanonier75, coś kojarzę, że zgłaszaliście kiedyś team. To nieaktualne? Dobralibyśmy Wam czwartego tak, żeby szanse były w miarę wyrównane. @Darek, może DSJ2.pl team? 😁
🇬🇧 Translate
2025-01-24, 18:20 UTC+1
0.0
@Dawid, jak to ma ułatwić sprawę to ja zgłaszam drużynę - @karolsternicki, @kredo89, @lordofkapalych i czwartego nam dobierzesz. Jak takie zgłaszanie będzie komplikowało sprawę to luz - będziemy osobno.
🇬🇧 Translate
Pawciol87 Jumper
2025-01-24, 19:16 UTC+1
0.0
Ja nie mam wymogów z kim będę w drużynie . Fajnie jednak jak by drużyny miały choć odrobinę zbliżony poziom . Znaczy trochę nie będzie sprawiedliwe jak w jednej drużynie będą dajmy na to aktualna tabele klasyfikacji czyli jedna drużyna 4 ostatnich i 4 z czołówki. Bo to się zrobi system KO jak w realnym turnieju czterech skoczni. Takie moje zdanie.
🇬🇧 Translate
2025-01-24, 19:38 UTC+1
0.0
@Dawid, @Pawciol87, No moim zdaniem trzeba dobrać drużyny według klasyfikacji PŚ. Będzie najmniej zamieszania i najrówniejsze zespoły i nikt nie będzie podnosil lamentu że jego drużyna jest słabsza. Ja mogę być z kimkolwiek w zespole - serio - mogę mieć trzech swiezakow i tak będzie super zabawa - drużyna to coś więcej niż zwycięstwo 😂 ale gdybyście postawili na zgłaszanie drużyn to swoją zgłosiłem chyba dosyć optymalną jeśli dołączyłby świeżak do nas.
🇬🇧 Translate
Pawciol87 Jumper
2025-01-24, 22:33 UTC+1
0.0
@KarolSternicki, w tej grze przede wszystkim chodzi o super zabawę. Czekam z niecierpliwością aż ruszy konkurs drużynowy . Z kim będę przydzielony w drużynie , nie ważne . Tak będę starał się z siebie dać najwięcej .
🇬🇧 Translate
Dawid Legend
2025-01-24, 23:55 UTC+1
0.0
@KarolSternicki, no i elegancko, im bardziej zgrane drużyny, tym lepiej. Podstawowe trójki wg PŚ jak najbardziej, a świeżaków dobrałbym wg totalu w najbliższym konkursie, w ten sposób, że suma TL w każdej drużynie ma być podobna. @Pawciol87, od początku kminimy tak, żeby szanse drużyn były wyrównane. Jak się 2-3 osoby dobiorą same, to nie ma to wielkiego znaczenia, bo drużyny będą 4-osobowe. Oczywiście w granicach rozsądku, wiadomo, 3 prosów w jednej drużynie to przesada.
🇬🇧 Translate
Page:
Reply