Forum: Team tournament
Page:
1234567891011121314151617181920

0.0
@WATSMAN, jupi, fajnie że ostatni👍 bo już grochu nie mam na tą ścianę 🤷♂️Powodzenia w pracy nad sobą👍 papatki 👋
🇬🇧 Translate

1.0
@Darek, miałeś na myśli dyskusję, która zaczęła się tutaj:
https://dsj2.pl/forum/51,dyskusja-ogolna?page=81#comment-4518
🇬🇧 Translate

0.0
@WATSMAN,
✅ Ty obrażasz admina ✅
✅ Wpadam i Cie wyjaśniam tak że znikasz ze strony na miesiące✅
I tyle w temacie Panie co nie żywi urazy i nie został wyjaśniony + nie ma za co przepraszać...👎
"And so castles made of sand melts into the sea, eventually"
Powodzenia w mąceniu wody i w budowaniu fałszywego image gdzie indziej 👋
🇬🇧 Translate

1.0
regulaminu z którego wynikało że trzeba dodawać powtórki z linka wygenerowanego przez grę
Jakby ktoś postronny miał wątpliwości, jest to oczywiście nieprawda. Nigdy nie było takiego zapisu w zasadach turniejów. W razie wątpliwości można przejrzeć historię strony z zasadami na archive.org.
Temat uznaję za zakończony, dalszy offtopic będzie usuwany.
@George, @krisu3, @DaVV, @Zemo, gracie regularnie w turniejach, wiecie o drużynówce? To nie będzie osobny turniej, tylko grany razem z indywidualnym (klasyfikacja drużynowa będzie dodatkowo). Wystarczy się zgłosić.
🇬🇧 Translate

0.0
jestem chętny na wzięcie udziału w konkursie drużynowym
🇬🇧 Translate

0.0
@Dawid, czyli kolejny konkurs indywidualny będzie połączony z drużynowym ?
🇬🇧 Translate

0.0
@dawid - w razie czego jestem gotów dzielić ekipy - potrzebuję tylko listę tych, którzy nie mają przydziału a są zaakceptowani😋 zgłosi się jeszcze George i Marcinm więc powinno być spoko. Daj znać jak to widzisz i czy robimy to na mamucie czy małej czy średniej. Ten jeden moze nam się uda wreszcie😂
🇬🇧 Translate

0.0
@dawid oczywiście możesz też przydzielić sam tych co zostali - za kuhmeela można wstawić Georga i Thefreshmakera czy jakoś tak - nawet lepiej i szybciej by było zamiast od nowa każdego przeliczać. Marcinm też jest niezły - coś można na czuja zakombinować i się nie pierdzielic więcej😁 jak wyjdzie tak wyjdzie.
🇬🇧 Translate

0.0
Dzielcie oddawajcie zmieniajcie i jedziemy z tym .
🇬🇧 Translate

0.0
Również jestem bardzo chętny na konkurs drużynowy 😃
🇬🇧 Translate