Forum: Team tournament
Page:
1234567891011121314151617181920

0.0
Ja ogólnie jestem z Opola :D ale tam kupiliśmy duży dom z dala od wszystkiego a z racji dorastającego syna i okazji na mieszkanie metrażu domu w ścisłym centrum miast... to przenieśliśmy się do Olsztyna. Ja z Unieszewa tylko kilka osób znam ale tego gościa nie :) Wiocha mocno rozjechana jest na mniejsze części ale urok swój ma. Ps. jak będziesz wpadał do Olsztyna i będziesz miał ochotę na piwo domowej roboty to daj znać to z pewnością coś znajde. Piona
🇬🇧 Translate

1.0
@WATSMAN, Ty nie jesteś małostkowy? Aha, kogo to obchodzi? Ty chamsko obrażałeś Admina jak burak, olewając uzasadnienie informatyczne, i gadałeś w kółko że Admin i Moderatorzy są inaczej traktowani, choć pisałem np. że moje skoki nie zostały uznane do turnieju, a ty jak katarynka jedno i to samo + obrażanie Admina które ewidentnie Cie bawiło.
Ty nie jesteś małostkowy? Ciebie o dziwo nikt nie obrażał choć powinien, aż ja się wkurzyłem i Cie wyjaśniłem.
Lol, nawyzywał innych i podkreśla jaki wspaniały jest że się nie obraził xd
Słaba akcja, oj słabiutka.
Grube przepraszam Dawidowi się należy po mojemu.
🇬🇧 Translate

0.0
@Darek, wskaż posty gdzie chamsko obrażałem admina i gdzie mnie wyjaśniłeś. Bo jedno jest myśleć że się zrobiło a inne że się zrobiło:) szczegolnie jak sie tylko dużo gada. w tamtych wątkach dyskusja z Dawidem była mimo wszystko na ciekawym poziomie. Jak pisałem wyżej fajnie by było z waszej strony zacząć od nowa w klarownej sytuacji i nie patrzeć na przeszłość. Liczę że Ty też to zrozumiesz :) i lecimy dalej z zabawa
🇬🇧 Translate

0.0
Witam jestem chętny na wzięcie udziału w konkursie drużynowym
🇬🇧 Translate

0.0
Chętnie wezmę udzial
🇬🇧 Translate

0.0
@Darek, szkoda zachodu, będziesz gadał jak do ściany jak ja wtedy.
Lol, nawyzywał innych i podkreśla jaki wspaniały jest że się nie obraził xd
😂
@gorken17, dodaj swój rekord na 🇦🇺AUS, żebyśmy wiedzieli, jak Cię przydzielić.
🇬🇧 Translate

1.0
@WATSMAN, xd taaa, wyzywanie ludzi od cziterów bez honoru, już to zacytowałem i jak to nie jest obraźliwe to widocznie mamy inne standardy.. A wyjaśniłem cie tam gdzie opisalem inne konkursy w których Domin skakał na seedach i spowie, a wywaliliście typa za korzystanie ze spowalniacza wyzywajac go od cziterów i jakoś ci nie przeszkadzało. Jak i to że organizator ściaga starych graczy obiecujac konkurs na odległość a wyniki są i tak na pkt. I tam nie miałeś ani grama problemów a do Dawida srałeś żarem bo Cie wyprzedził kilka razy w końcówce konkursu.
Jedni potrafia przegrywać, inni nie.🤷♂️
Nie było to na tyle istotne żebym miał zapisane do tego linki. Nie jest na tyle istotne żebym tracił czas na szukanie tego, w każdym razie jest to lub na forum, lub w rozmowie pod jednym z twoich ostatnich konkursów a zapewne w ostatnim. To se szukaj, przeczytaj, i przemysl czy aby na pewno Ty miałeś za co się obrazić, czy jednak po prostu poniosło Cie bo spadłeś przez skok z repem z YT z podium w niedziele a nie potrafisz przegrywać, więc Cie poniosło i narobiłeś bydła przekraczając granice i powinieneś przeprosić, a nie pisać że wspaniałomyślnie nie żywisz urazy.
Dla mnie normalnością jest że to
Agresor przeprasza za to co zrobił, ofiara agresji przyjmuje przeprosiny lub nie.
A jeśli agresor nie przeprasza tylko gada że już jest ok i się nie gniewa - to zasługuje co najwyżej na 2 środkowe palce machające na do widzenia.🤷♂️
Zapamiętałeś to inaczej? Spoko, ludzka rzecz zapamiętać coś inaczej. Ale warto poświęcić czas na sprawdzenie czy aby na pewno dobrze to zapamiętałeś, i jeśli jest inaczej niż pamiętasz, to nie grać świętego tylko np. Przeprosić, wyjaśnić swoje zachowanie, cokolwiek, nie grać dobrego duszka co zawsze był bez zarzutu🤷♂️
🇬🇧 Translate

0.0
@darek tak jak myślałem. Bez dowodów. Same słowa. Dziękuję:) ja jestem ponad to i nie bede kontynuował. Mozesz dalej przeżywać. Ja juz pisalem ze ide dalej to ide. Możesz bawić się dalej albo pokazywać swoją prawdziwą twarz. pozdrawiam
🇬🇧 Translate

0.0
@WATSMAN, 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
dowody są w komentarzach...
Twoje wyobrażenia mi latają koło kulek🤷♂️
Nie jesteś moim ziomkiem, nie jestem ci nic winny, ot frustrat z internetów co nie potrafi przegrywać, nieistotny element🤷♂️
Nie bój się szukać pomocy u specjalistów, powodzenia w naprawie psychiki, trzymam kciuki👍
@Dawid, jak typ nie widzi nic złego w swoim wcześniejszym zachowaniu, to jest spore ryzyko że znowu będzie robił bydło jak ktoś go wyprzedzi zaraz przed końcem konkursu. Po mojemu ban zeby oszczędzić sobie problemów na przyszłość.
Ewentualnie można sprawdzić czy aby na pewno to co pisał w jego języku to wyraz szacunku:
Zmienić mu ksywkę na cziter bez honoru i zablokować możliwość dodawania komentarzy🤷♂️
🇬🇧 Translate

0.0
dareczku nie wciągniesz mnie na ten poziom :) możesz nieudolnie próbować nawet mnie obrażając. Nie mam Ci za złe:) ale współczuję. Piona
To był ostatni mój post do dyskusji z Tobą. Jak Dawid będzie chciał omówić tamten temat ja jestem otwarty.
🇬🇧 Translate