Forum: Team tournament
Page:
1234567891011121314151617181920

1.0
@kuhmeel, wielką szkoda - mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz.
@dawid - miejsce Kamila może zająć Watsman myślę bez dużej straty dla drużyny i najwyżej tutaj dołączymy @thefreshmaker. Resztę losowo plus nadal brakuje nam jednego.
🇬🇧 Translate

0.0
@KarolSternicki, jeśli ja mam robić klasyfikację, to muszę dodać zawodników w systemie, a dla niektórych tutaj nawet palcem nie kiwnę.
Zatem szukamy jeszcze 2 albo robimy 6 drużyn.
🇬🇧 Translate

1.0
@Dawid, chyba o czymś znowu nie wiem... Ale ok - jak będzie trzeba dzielić od nowa to nie ma sprawy tylko pod koniec tygodnia. Możemy zaczekać do piątku i jak nie to dzielimy na sześć w sobotę. Pozdrawiam
🇬🇧 Translate

0.0
@WATSMAN, chyba jakieś przepraszam dla @Dawid by się należało za wyzywanie od cziterów bez honoru? Wszystkie skoki które kwestionowałeá mają już repy na stronie.
🇬🇧 Translate

0.0
@Darek, Jak dobrze pamiętasz a może i nie chcesz tego pamiętać podniesiony przeze mnie temat dotyczył nieprzestrzegania regulaminu z którego wynikało że trzeba dodawać powtórki z linka wygenerowanego przez grę a nie poprzez wrzucanie powtórki przez youtube co czynił @Dawid. To że Dawid był organizatorem to miał możliwość grania nie na identycznych zasadach względem innych z przyzwoleniem m.in. Twoim. to tylko gwoli przypomnienia :)
@Dawid w tamtym momencie w moim subiektywnym zdaniu nie grał fair wobec innych bo był poza regulaminem. To że wrzucił powtórki po jakiś dłuższym czasie już prawilne to i tak na moment kiedy ja podnosiłem swoje racje nie było fair.
Jeśli jednak powtórki wrzucił to ja nie żywię urazy nawet poprzez to że @Dawid w zapisach mnie nie ujął bo ja wierzę w to że małostkowy nie jest i także potrafi pójść do przodu :) fajnie by było pójść dalej i nie wracać do tamtego tematu. pozdrawiam
@Dawid, rozumiem że ten wpis dotyczy mnie. Jak napisałem do @Darka liczę że nie jesteś małostkowy i jako ADMIN (osoba dla której rozwój strony nie jest obojętny bo poświęcasz swój prywatny czas i pewnie kasę na hosting) nie będziesz wykluczał z zabawy nikogo w sytuacji gdy ktoś nie będzie CI pasował :) bo to docelowo może powodować, że możesz wykluczać kogo będzie trzeba w dowolnym momencie :)
@KarolSternicki,
sprawa dotyczy 2 wątków. Jeśli masz chęć poczytać dyskusję to zapraszam
https://dsj2.pl/turnieje/97
https://dsj2.pl/turnieje/100
ja chętnie zostawiłbym temat z tyłu i nie wracał :) Liczę że można się bawić bez waśni na nowym rozdaniu.
🇬🇧 Translate

1.0
Aaa afera powtórkowa 😁 nie skumalem.
🇬🇧 Translate

0.0
@KarolSternicki, tylko tyle i aż tyle :) dlatego fajnie jakbyśmy poszli do przodu i grali dalej :)
🇬🇧 Translate

0.0
@WATSMAN, spoko wyjaśnijcie sobie Panowie co u jak & ja między wódkę i zakąskę się nie pcham. Zwyczajnie nie skojarzyłem, że tu jakiś wątek tej afery się ciągnie.
P.s. jesteś z Unieszewa?
🇬🇧 Translate

0.0
Ja małostkowy nie jestem i mogę iść z nim na wódkę albo przynieść swoje piwa i możemy zrobić turniej stacjonarny :)
co do Unieszewa to od 3msc już nie. Przeprowadzka do Olsztyna nastąpiła ;) a znasz miejscowość?
🇬🇧 Translate

0.0
@WATSMAN, czy znam? Panie - ja jestem z Samborowa😂 przez Unieszewo zawsze pociągiem do Olsztyna. W Olsztynie studiowałem i mieszkałem 5 lat - do dzisiaj tam jeżdżę bo żonę mam z Olsztyna i teściowie mieszkają na zatorzu 😁 ja na studiach też miałem stancje na wojska polskiego - w tym czasie pracowałem na budowie przy kostce brukowej i w unieszewie też mi się zdarzało być na robocie 😁 a do tego jeśli dobrze pamiętam to przyjaciel mojego ojca mieszkał w unieszewie i u niego też bywaliśmy - bodajże Stasiek Roman - może kojarzysz?
🇬🇧 Translate