ładowanie
dsj2pl
🇵🇱🇬🇧

Forum:

You can use the asterisk (*) character to replace part of a word. For example, "jump*" will find all posts with the words: jump, jumps, jumping, etc.
Page:
KarolSternicki Grand Champ
2025-01-17, 19:53 UTC+1
0.0
Też nie ma co przesadzać - ten pierwszy konkurs ma nam pokazać co będzie kulało - zbieramy chętnych, robimy listę, i albo dzielimy na cztery koszyki jak w piłce nożnej i losujemy albo bardziej jak w siatkówce : np. grA: miejsce w rankingu 1, 8,9, 16, grupa B : 2, 7, 10, 15 itd.
🇬🇧 Translate
Dawid Legend
2025-01-17, 20:04 UTC+1
0.0
@KarolSternicki, tylko że pilotaż powinien już wyklarować w miarę solidne drużyny i ew. korekty powinny być minimalne. Jak po nim stwierdzimy, że w sumie to inaczej tworzymy drużyny, to trzeba zrobić kolejny pilotaż. Niestety, za dużo już tu czasu zmarnowałem na niepotrzebne idee i muszę mieć względną pewność. @jcoob, przyznam, że dla mnie głównym motywatorem, żeby do tego przysiąść, jest szansa na zaangażowanie nowych osób. Umacnianie „kółka wzajemnej adoracji” i zamykanie się z potencjalnie tak atrakcyjną i wartościową dla świeżaków inicjatywą mnie nie kręci. Moim zdaniem w prawie każdej drużynie powinno być 1-2 świeżaków, którzy są pod opieką prosów i ich skoki od razu są krytycznie ważne. @Domin, no to jest ciekawy pomysł, tylko właśnie czy nie ograniczy to jednak zaangażowania.
🇬🇧 Translate
2025-01-17, 20:46 UTC+1
0.0
@Dawid, a Ty chcesz żeby na cały sezon były wybrane stałe drużyny? Nie na każdy konkurs inaczej? To słuchaj - jesteśmy w kropce bo z jednej strony chcemy angażować nowych - z drugiej chcesz mieć pewność - nigdy jej nie będziesz miał niestety. Jeżeli mają być stałe drużyny to musi to wyglądać tak: np. w następnym sezonie skaczemy powiedzmy 6 konkursów ind. i wtedy na podstawie klasyfikacji generalnej ustalamy drużyny. Jeżeli dojdą nowi zawodnicy to mogą dołączyć ale muszą stworzyć swoją drużynę, czyli zgłosi się czterech nowych? No to są drużyną 😁 też bym się nie martwil wymogiem startu w 1 konkursie przynajmniej - nie wyobrażam sobie, że ktoś będzie chciał grać tylko w drużynówki - jak się wkręci to będzie leciał cały sezon a dzięki druzynowkom sezon będzie ciekawszy i większa szansa że zostanie z nami. Podsumowując - o żadnej pewności w przypadku drużynówki nie może być mowy - pytanie czy chce ci się poświęcać znów czas inzaryzykowac? Lepszego czasu nie będzie - mamy po 30 zawodników na sezon ale wielu z nich czeka na obietnice drużynowej czy innych tcs. Możemy odpuścić temat i zostaniemy kółkiem wzajemnej adoracji. Ja będę skakał dalej nawet jak żadnych konkursów nie będzie tylko tabelki z rekordami😂 30 zawodników na konkurs miało być. Sorki za błędy ale za długa wiadomość 😂
🇬🇧 Translate
Dawid Legend
2025-01-18, 13:08 UTC+1
0.0
na cały sezon były wybrane stałe drużyny? @KarolSternicki, dobrze by było, ciągłe rotacje mogą nie wpływać dobrze na „morale”. Jasne, że 100% pewności nigdy nie ma, dlatego jest najpierw pilotaż dla rozeznania się. 4 drużyny ogółem też mnie nie urządzają, musi być 5-6 minimum, jakby się komuś noga jednak powinęła. Ale już jest 16 chętnych, a jeszcze się nawet nie zająknąłem na głównej, mailu, fb itp. Pamiętajmy też, że drużynówka to nie individual, gdzie udział „nie ma znaczenia” jak myśli świeżak. Myślę, że jak od tego będą zależeć losy drużyny, podejście generalnie będzie lepsze. Wiadomo, musi być też jakiś wymóg na start, jak podanie tej życiówki czy udział w zawodach. może wstęp do drużynówki powinien być tylko dla zawodników, którzy cokolwiek zagrali w tym sezonie PŚ? Żeby wziąć udział musisz np. mieć chociaż jeden start w PŚ No to właśnie też pisałem, tylko dajmy jeszcze szansę tym totalnym świeżakom. Każmy im wziąć udział w najbliższym konkursie. Akurat będzie mamut, to się najlepiej rozeznamy, kto na jakim jest poziomie.
🇬🇧 Translate
Domin Team B
2025-01-18, 13:42 UTC+1
0.0
@Dawid, @jcoob @karolsternicki Skoro jest mamut... Może Australia na zachętę dla graczy pod oskakanie sie do drużynowke? Wiem, że robicie losowanie... Ale ta Australia się prosi o zawody. Kiedy była ostatnio w cyklu turniejowym?
🇬🇧 Translate
jcoob Legend
2025-01-18, 16:33 UTC+1
0.0
@Domin, nie chciałbym rezygnować z losowania, bankowo będą do mnie pretensje o to potem
🇬🇧 Translate
Dawid Legend
2025-01-18, 16:58 UTC+1
1.0
@Domin, ja od dawna jestem za tym, żeby zagrać czasem to, co faktycznie nam pasuje. Już nawet nie musimy tych kodów dawać, jak to taki problem dla wielu. O ile oczywiście nikomu nie przeszkadza, że ktoś może zacząć wcześniej.
🇬🇧 Translate
Ner0no Newbie
2025-01-20, 08:29 UTC+1
0.0
@KarolSternicki, A jak miałem dodać jak nie było napisane kiedy
🇬🇧 Translate
2025-01-20, 08:35 UTC+1
0.0
@Ner0no, cały czas możesz dodawać skoki. W każdą niedzielę o 20 jest losowanie skoczni i masz równy tydzień na wysyłanie skoków. Wysyłasz ile chcesz - system wybierze do konkursu dwa twoje najlepsze skoki. Teraz skaczemy na Szwajcarii - powodzenia!
🇬🇧 Translate
Ner0no Newbie
2025-01-20, 08:37 UTC+1
0.0
@KarolSternicki, aha to sory nowy jestem i nie ogarniam
🇬🇧 Translate
Page:
Reply