ładowanie
dsj2pl
🇵🇱🇬🇧

Forum:

You can use the asterisk (*) character to replace part of a word. For example, "jump*" will find all posts with the words: jump, jumps, jumping, etc.
Page:
KarolSternicki Grand Champ
2025-01-15, 21:21 UTC+1
2.0
@all - Mamy zamiar przeprowadzić pilotażowy konkurs drużynowy. Potrzebujemy minimum 16 zawodników, którzy nie dadzą ciała kolokwialnie rzecz ujmując. Konkurs próbny odbędzie się w ramach konkursu indywidualnego PŚ. Zacznijmy od tego, że każdy zainteresowany napisze w tym temacie wiadomość o skomplikowanej treści "tak"😁 weźcie proszę pod uwagę, że jeżeli się zgłosicie i olejecie później temat to popsujecie zarówno pilotaż jak i zabawę swoim towarzyszom z drużyny. Jeżeli będzie nas dużo to później ustalimy dalsze zasady np. przydzielania do drużyn. Macie dodatkowe pomysły odnoście konkursu drużynowego? Śmiało piszcie zaraz za informacją "tak"😁 nie wstydzić się - nawet z głupiego pomysłu można czasem coś skleić rozsądnego. Pozdrawiam.
🇬🇧 Translate
2025-01-15, 21:22 UTC+1
1.0
Tak
🇬🇧 Translate
Dawid Legend
2025-01-16, 00:54 UTC+1
1.0
Tak jak Karol pisze, można też zgłaszać od razu drużyny (max 4 osoby). Myślę, że pełne drużyny można dobrać od razu wg życiówek na 🇦🇺AUS, tak aby ich suma w każdej drużynie była podobna. Potem pilotaż, ranking „na brudno” i sprawdzamy, jak poszło. Następnie ew. dodatkowe zmiany kadrowe, zapowiedź oficjalnego konkursu drużynowego i czas dla mnie na dostosowanie skryptów. @all
🇬🇧 Translate
Darek Legend
2025-01-16, 03:01 UTC+1
1.0
@KarolSternicki, Tak. 🤔Pewny jesteś że nie ma głupich pomysłów?😉 To zaproponuje żeby drużyny miały maks jednego członka😜 @Dawid, mi by trzeba z 5/15 cm od PB minimum odjąć przy liczeniu, no może minimalnie więcej, tak z 5m🫣
🇬🇧 Translate
2025-01-16, 05:40 UTC+1
0.0
@Dawid, nie wiem czy z tym rekordem na aus jako wyznacznik przydziału to dobry pomysł bo mamy wielu nowych zawodników regularnie startujących w tym sezonie, którzy jeszcze nie mieli okazji poskakać na Australii i nie mają tam rekordów. Najpierw niech się zgłoszą chętni a później pomyślimy - weźmiemy pod uwagę jak coś rekordy z ostatniej skoczni konkursowej, np z następnego mamuta- może Australia akurat się wylosuje 😋
🇬🇧 Translate
pawel99970 Olympian
2025-01-16, 05:50 UTC+1
1.0
Tak
🇬🇧 Translate
2025-01-16, 06:51 UTC+1
1.0
@Darek, no właśnie ze względu na takie przypadki jak twój gdzie raczej nie skoczysz w granice.swojego pb😁 należy wziąć pod uwagę jakieś świeże wyniki. A co do jednoosobowych drużyn? Jak znam życie to może się tak skończyć 😁
🇬🇧 Translate
Domin Team B
2025-01-16, 06:53 UTC+1
1.0
Tak
🇬🇧 Translate
jcoob Legend
2025-01-16, 08:51 UTC+1
1.0
@Karolsternicki, tak Ja bym zrobił dobór drużyn na podstawie aktualnego rankingu PŚ, tzn żeby w drużynach byli zawodnicy o możliwie zbliżonej sumie punktów w PŚ aha, jeszcze kwestia graczy którzy nie skakali wszystkich konkursów, np. @Domin, @Arek, może wyliczyć im „potencjalną” punktację w PŚ dodając im za brakujące konkursy średnią punktow z tych, w których startowali. Wiadomo, rozwiązanie nieidealne, ale moim zdaniem pozwalające dobrać drużyny o zbliżonym potencjale i tym samym zapewnić emocje i walkę
🇬🇧 Translate
2025-01-16, 09:04 UTC+1
0.0
@jcoob, jestem za.
🇬🇧 Translate
Page:
Reply