Forum: ❄️Winter season 2024/2025
Page:
1234
1.0
@Dawid, no i ekstra, wyniki sondy nie pozostawiają wątpliwości mimo ze jeszcze 2 dni do końca. Niedługo będę uruchamiał machinę, żeby było już odliczanie😉
🇬🇧 Translate
0.0
W sumie to te Mistrzostwa Polski widziałbym jako pierwszą i najważniejszą, coroczną imprezę specjalną, trwającą wyjątkowo 2 tygodnie:
– 1. tydzień, wspomniany turniej PC, świetna okazja do odkurzenia raz w roku klasycznej pecetówki i pogrania na skoczniach, których na co dzień nie mamy;
– 2. tydzień, drużynowy turniej na K80 na mobile, oczywiście z klasyfikacją indywidualną dla wyłonienia Mobilnego Mistrza Polski. Przy okazji zapewniamy sobie konkurs na naszej rodzimej skoczni w sezonie, bez skazywania się na łaskę losowań. Do tego ew. świeżacy zrekrutowani do drużynówki nie mają od razu zbyt wymagającej skoczni.
Jako termin widziałbym 15-29 grudnia, zaraz po pierwszym standardowym cyklu maluch-średniak-mamut. Wyłonilibyśmy jeszcze mistrzów tego roku.
🇬🇧 Translate
0.0
@Dawid, jeszcze mam małe pytanko - dlaczego skaczemy bez kodów? Jesteś w stanie zweryfikować datę oddania skoku? Jeżeli ktoś skakalby cały sezon ogórkowy i zapisywał skoki bez wysyłania to czy teraz nie mógłby ich ponownie zapisać i wysłać do konkursu?
🇬🇧 Translate
0.0
@KarolSternicki, na mobilu ponowny zapis nie zmienia daty skoku. Jedyna opcja to zmiana daty w systemie przed wykonaniem skoku. Jak nikt nie zna skoczni wcześniej, nie ma ryzyka, że ktoś latał z przyszłą datą. Oczywiście można latać skocznie wytypowane do losowania, dlatego nie jestem fanem zbyt małej liczby opcji, ale też nie ma co popadać w paranoję.
🇬🇧 Translate
0.0
@Dawid, ok kumam, dzięki. Słuchaj, pojawia mi się natrętnie powiadomienie o tym, że ktoś o mnie wspomniał a wszystko mam odczytane. Nawet jak się wyloguje to dalej mi podskakuje ten dzwonek😁 wiesz może jak się tego pozbyć?
🇬🇧 Translate
0.0
@KarolSternicki, zapewne chodzi tylko o stronę główną, bo ona jest brana z cache przeglądarki. Niebawem to poprawię.
🇬🇧 Translate
0.0
@Dawid, to fakt, tylko na głównej.
🇬🇧 Translate
0.0
Czemu nie da się dodać skoku w Słowieni mam tylko jeden skok a dalem dwa chcę dodać nowe to nie moge
🇬🇧 Translate
1.0
@Byjlon, chyba jednak się udało. 😀
🇬🇧 Translate
0.0
siemka jestem nowym graczem i chciałbym zagrac jakis turniej np na 3 skocznie jak sie da oki
czekam na szybka odpowiedz czy takie cos mozna zrobic
🇬🇧 Translate