ładowanie
dsj2pl
🇵🇱🇬🇧

Forum: 🛠️DSJ2.pl development

You can use the asterisk (*) character to replace part of a word. For example, "jump*" will find all posts with the words: jump, jumps, jumping, etc.
KarolSternicki Legend
2024-11-28, 13:37 UTC+1
1.0
@Dawid, pewnie masz rację - już to przerabialiscie nie jeden raz. To kurcze trochę dziwne bo ta strona jest wręcz stworzona do tego żeby się poprawiać - ja np. nie miałbym z tym problemu żeby tłuc się o 13 miejsce. A tu masz wszystko jak na tacy - możliwość oglądania powtórek najlepszych, możliwość podpytania o detale - fajne wyzwanie. Może całkowity świeżak to rzeczywiście inaczej na to patrzy ale weźmy np. takiego @matthew - według mnie ma gość potencjał na fajne skakanie i dodaje te skoki tylko nie do turnieju - może jakiś grubszy plan ma na swoją karierę - widzę też, że np. @george albo @kris i kilku innych zawodników zagląda na stronkę i dodaje skoki czasami a w turnieju nie bierze udziału - zwyczajnie nie rozumiem dlaczego - jesteśmy dorosłymi chłopami, którzy bawią się w Małysza 😁 chyba nie trzeba być najlepszym tylko fajnie się bawić. A przy okazji poprawiać.
🇬🇧 Translate
Matthew Junior
2024-11-28, 17:35 UTC+1
0.0
@karolsternicki powróciłem do gierki jak i sezon się w TV rozpoczął ;) do turnieju dodam skoki jak coś skoczę dalej, ale też nie mam psychy skakać 1 obiekt w kółko
🇬🇧 Translate
Kris Team A
2024-11-28, 18:41 UTC+1
0.0
@KarolSternicki, Mówisz i masz 😉
🇬🇧 Translate
KarolSternicki Legend
2024-11-28, 19:18 UTC+1
2.0
@Matthew, @Kris, Żebyście tylko nie myśleli, że się czepiam - zwyczajnie im nas więcej tym weselej😁 jak widzę, że ktoś fajnie skacze i się w to bawi to dlaczego by nie w turnieju? @dawid - a ja swoją drogą prowadzę prywatny nabór - dałem znać kumplom, którzy kiedyś coś tam skakali i właśnie stawiają pierwsze kroki - @lord od kapalych i @kredo89 - witam serdecznie i życzę dalekich lotów. Czy coś z nich będzie to nie mam pojęcia ale warto spróbować. Jeżeli wymiekna to raczej z braku czasu a nie dlatego, że są słabsi od innych.
🇬🇧 Translate
Kris Team A
2024-11-28, 19:32 UTC+1
0.0
🇬🇧 Translate
KarolSternicki Legend
2024-12-04, 08:34 UTC+1
0.0
@Dawid, 669637697 - to jest prywatny numer do naszego nowego zawodnika @kredo89 - on się mocno udziela - a właściwie handluje - w mediach społecznościowych i chciał z tobą porozmawiać o tym odnośnie do twojej strony DSJ - ja niewiele z tego rozumiem a on mówi, że nie lubi pisać😋 woli pogadać z tobą przez telefon - jak jesteś ciekawy to puść mu sygnał czy wyślij smsa czy zadzwoń - ogólnie uprzedzam, że jest to mistrz szachowy, umysł ścisły i ma tysiąc pomysłów na minutę😁 uważam, że warto wysłuchać co wymyślił szczególnie jeżeli będzie to dotyczyło promocji - on by piasek Arabowi na pustyni sprzedał 😋 Aha - Sebastian mu na imię choć możesz walić z bomby Kredo do niego😋
🇬🇧 Translate
Dawid Legend
2024-12-04, 23:18 UTC+1
0.0
@KarolSternicki, ja nie lubię rozmów telefonicznych, więc fajnie jakby na początek kolega odezwał się na maila. 👍 Dużą wartość tutaj wnosisz, dzięki. Chyba dobry moment wybrałeś, bo nasz entuzjazm już naturalnie nieco opadł. Tym bardziej mój, po tylu różnych próbach i rozczarowaniach. Ja wychodzę z założenia, że jak ta strona sama w sobie nie jest wystarczająco zachęcająca, to trudno. I tak już zrobiłem wielokrotnie więcej, niż nakazywałby rozsądek. Ogółem może być też tak, że nasza "oferta turniejowa" jest zbyt uboga. My staruchy żyjemy w swojej mobilnej bańce, bo tak najłatwiej pograć, a nadal ponad 75% ludzi wchodzi na stronę z kompa, więc pewnie wersja PC ich bardziej interesuje. I nie dziwię się, bo granie na PC jest o wiele przyjemniejsze. Niestety jednak ta wersja jest problematyczna i warunki turniejów też by mogły odstraszyć.
🇬🇧 Translate
Kredo89 Team B
2024-12-05, 12:41 UTC+1
0.0
Witam. Cześć. Nie do końca rozumiem, w jaki sposób chcecie zebrac tutaj wiecej ludzi skoro teoretycznie nie istniejemy w mediach społecznościowych. Droga pantoflowa w tych czasach już nie działa. Wchodząc na Instagrama albo Facebooka byłem przekonany, że zobaczę jakieś wpisy, rolki a przede wszystkim ludzi. Nie wiem, od kiedy są założone konta na tych portalach, ale jeżeli od początku istnienia strony to trochę mało jest tam zaangażowanie żeby nie powiedzieć, że wcale. Tutaj jest, tak mi się wydaje, największy problem małej ilości osób. Z czasem można pójść dalej, jak będzie dużo osób to będą też reklamy a za tym ida pieniądze które będzie można przeznaczyc na nagrody. Wiadomo, to wszystko wymaga pracy i czasu, którego większość z nas nie ma. W tym miejscu trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie, czy ta strona ma być tylko dla "zamkniętego" grona ludzi, czy chcecie działać szerzej? Żeby strona "zatrzymała" kogoś - to ktos na tą stronę musi wejść. 😉
🇬🇧 Translate
Dawid Legend
2024-12-06, 00:04 UTC+1
0.0
@Kredo89, hej, dzięki za publiczny wpis, może być ciekawa dyskusja też dla innych. Tak, sociale oprócz YT są od niedawna i też miały ruszyć z sezonem, ale właśnie - czas. Poza tym, żeby je rozruszać trzeba by najpierw podpromować wpisy i na to miały iść fundusze ze wsparcia, ale jak na razie tylko 2 osoby wspierają, a to zdecydowanie za mało. Zgadzam się, że brak sociali to błąd i na pewno postaram się jeszcze z tym podziałać. My jednak mamy te kilkaset ludzi na stronie dziennie, w dużej mierze z googla, ale właśnie jest problem z zatrzymaniem ich.
🇬🇧 Translate
Mani Newbie
2024-12-10, 14:11 UTC+1
2.0
Właśnie dołączyłem i powiem że jestem wniebowzięty… do wczoraj nie wiedziałem że jest nawet wersja mobilna. No kosmos. W podstawówce ta gra była naszym guru. A przez to że jest łatwa i mobilna bardzo łatwo będzie wam zdobyć rzesze retro fanów, nie wiem jak współczesne dzieciaki. Reklamujcie się na retro grupach na fb. Retro gry i konsole! Jestem zajarany
🇬🇧 Translate
Reply