ładowanie
dsj2pl
🇵🇱🇬🇧

Forum: 🛠️DSJ2.pl development

You can use the asterisk (*) character to replace part of a word. For example, "jump*" will find all posts with the words: jump, jumps, jumping, etc.
jcoob Legendsupporter
2024-11-18, 07:48 UTC+1
0.0
@Dawid, tak na szybko propozycja, żeby z rankingu zawodników na skoczni, kliknięcie w nicka prowadziło nie do profilu zawodnika, tylko bezpośrednio do jego top 10 na tej skoczni😉 ew. może być tak, że kliknięcie w avatar wchodzi do profilu, a w nicka do topki zawodnika @Dawid, super pomysł ze wsparciem, ode mnie leci co miesiąc
🇬🇧 Translate
KarolSternicki Championsupporter
2024-11-18, 08:04 UTC+1
0.0
Dawid Legend
2024-11-18, 21:40 UTC+1
0.0
pomysł Kamila @KarolSternicki, to będzie w ramach ulepszenia profili. 👍 Co do wspomnienia o kimś, po prostu dajesz @ i wpisujesz czyjś nick. @jcoob, dzięki za przypomnienie, będzie to jako osobny link obok nicka.
🇬🇧 Translate
2024-11-19, 05:50 UTC+1
0.0
@Dawid, w sumie dla danej skoczni mógłby też być ranking total top 10.
🇬🇧 Translate
Dawid Legend
2024-11-19, 12:38 UTC+1
0.0
@KarolSternicki, o tak, było to w planach, thx za przypomnienie.
🇬🇧 Translate
2024-11-20, 20:29 UTC+1
0.0
@Dawid, mała prośba w kwestii wsparcia - mógłbyś podać gdzieś numer konta żebym mógł Ci zrobić tradycyjny przelew?
🇬🇧 Translate
Dawid Legend
2024-11-22, 22:38 UTC+1
0.0
@KarolSternicki, dodałem na stronie wsparcia. 👍 W sumie tak jest lepiej, bo nie ma prowizji.
🇬🇧 Translate
2024-11-23, 07:54 UTC+1
0.0
@Dawid, ok dzięki.
🇬🇧 Translate
2024-11-27, 06:12 UTC+1
0.0
@Dawid, z tego co widzę i czytam to głównym obecnie problemem jest frekwencja - myślę, że oprócz wymyślania nowości warto byłoby trochę "zatroszczyć" się o tych nowych, którzy dodają jakiekolwiek skoki. Mógłbyś jako Szef Wszystkich Szefów wystosować taki apel do stałych graczy żeby starali się aktywizować swiezakow. Mam wrażenie, że często ktoś wpadnie na stronę, wrzuci jakiś skok i nawet nie wie, że jest w turnieju ani nie zna jego zasad. Wiem, że Darek tak robi - tak było choćby ze mną - ale pod jego nieobecność powinniśmy go zastąpić. Spróbujmy zatrzymać tych co tu zajrzeli.
🇬🇧 Translate
Dawid Legend
2024-11-28, 13:25 UTC+1
0.0
@KarolSternicki, zacna idea, ale będę z Tobą szczery - to niewiele da. Czy kogoś zachęcaliśmy, czy nie, najczęściej tak szybko jak ktoś nowy się pojawił, tak szybko znikał. Moim zdaniem wynika to z tego, że taki świeżak po zobaczeniu poziomu konkursu zwyczajnie nie widzi sensu swojego udziału. Jedyne potencjalne rozwiązanie to wg mnie właśnie drużynówka, gdzie już sam udział jest wartością dla drużyny i świeżak rywalizuje de facto ze świeżakiem z innego teamu, a doświadczeni koledzy go wspierają w nabywaniu skilla. Sam tego doświadczyłem w czasach DSJ3 na dawnym forum airco, gdzie chłopaki widać odrobili lekcję frekwencyjną i turnieje były tylko drużynowe.
🇬🇧 Translate
Reply