ładowanie
dsj2pl
🇵🇱🇬🇧

Forum: 🛠️DSJ2.pl development

You can use the asterisk (*) character to replace part of a word. For example, "jump*" will find all posts with the words: jump, jumps, jumping, etc.
Dawid
Legend
2024-06-27, 10:18 UTC+1
0.0
@Darek, da się zrobić, a nie łatwiej wrzucać z sharera prosto do apki?
🇬🇧 Translate
Darek
Grand Champ
2024-06-27, 11:21 UTC+1
0.0
@Dawid, tak o mam. Przy skakaniu można dać po lewej od skoczka i mieć cały czas otwarte😎 Więc na pewno nie jest łatwiej z sherere🙂 Dodatkowo, od kiedy pamiętam, na każdym tel gra wraca mi do jasności systemowej, a gram na sporo jaśniejszych ustawieniach - więc każde przejście z apki do innej aplikacji zmniejsza jasność, i muszę po powrocie do gry znowu ustawiać. Btw. Znikło dodawanie grafik?
🇬🇧 Translate
Dawid
Legend
2024-06-27, 19:08 UTC+1
1.0
@Darek, cool, I can't promise a huge button at the top, but I'll come up with something. 😁 Adding images will work a bit differently, I'll let you know in a few days.
Darek
Grand Champ
2024-06-28, 03:02 UTC+1
0.0
Nie musi być jebitny ,może być wielkości flag. Albo może w menu jako 2/5 opcja?
🇬🇧 Translate
Dawid
Legend
2024-06-29, 16:58 UTC+1
0.0
Tak jak wspominałem, dodawanie obrazków nieco się zmienia, można już je ładować na nasz serwer. Można też linkować grafiki z neta i nie trzeba już używać [img ], wystarczy dać w osobną linię jak link YT. Warto jednak ładować do nas, bo na zewnętrznym serwerze nie wiadomo, ile posiedzą. Niektóre serwery też blokują takie linkowanie.
🇬🇧 Translate
Darek
Grand Champ
2024-06-30, 02:08 UTC+1
0.0
@Dawid, a jakby najpierw dać odległość w wynikach? Tak przy telefonie pionowo wyświetla się imię i kawałek nazwiska i trzeba scrolować w bok. Tak by było miejsce odległość ikona nazwisko punkty, z czego miejsce, odległość i ikona + może część nazwy skoczka były by widoczne bez przesuwania ekranu🤔
🇬🇧 Translate
Dawid
Legend
2024-06-30, 11:52 UTC+1
0.0
@Darek, niestety niezbyt mi pasuje osoba nie na 1. miejscu. 🙁 Zmniejszyłem szerokość tabeli z 1 rezultatem i jest mniej przesuwania. Na pewno masz wszystko ok z rozdzielczością? U mnie na małym telu spokojnie widzę całe nazwiska.
🇬🇧 Translate
Darek
Grand Champ
2024-07-01, 07:57 UTC+1
0.0
@Dawid, spoczko. Big thx za plus do dodawania skoków👌
🇬🇧 Translate
Dawid
Legend
2024-08-12, 11:44 UTC+1
1.0
Dwie małe zmiany: 1. Nazwa zawodnika w rankingach zależna jest już tylko od tej podanej w profilu (a nie od wpisanej przy dodawaniu skoków, co już jest niemożliwe). W ustawieniach konta można wybrać, czy chcemy imię i nazwisko, czy nick. 2. Automatyczne zaznaczanie klasyka przy dodawaniu zależne jest od osobnej, dedykowanej pod to opcji w edycji profilu, a nie od ustawionego preferowanego stylu. Klasykowcy mają już ją włączoną, a gibbonowcy mogą sobie tymczasowo włączać na czas turniejów klasycznych.
🇬🇧 Translate
Dawid
Legend
2024-09-07, 16:18 UTC+1
1.0
Informacyjnie kilka kwestii: 1. Kody konkursowe wróciły do zasad ogólnych turniejów, zatem są elementem obligatoryjnym, tak jak to było od zawsze na PC. Oczywiście przewidziano wyjątki. 😉 2. Na listach przeszliśmy domyślnie na nicki, ale nadal można sobie włączyć imię i nazwisko w ustawieniach. 3. Jako że przeskakaliśmy porządnie klasykiem połowę skoczni, rankingi klasyczne zaczęły być uwzględniane do rang (brane jest pod uwagę korzystniejsze miejsce na danej skoczni). Wystarczy dodać skok, żeby ranga się przeliczyła.
🇬🇧 Translate
Reply