ładowanie
dsj2pl
🇵🇱🇬🇧

Forum: Winter season 2022/23

You can use the asterisk (*) character to replace part of a word. For example, "jump*" will find all posts with the words: jump, jumps, jumping, etc.
Page:
Darek
Grand Champ
2022-11-30, 05:32 UTC+2
0.0
Pomysł spoko👍 Klasycy chcą być razem więc byłby 1 team już. Reszta albo podział po totalu, albo 3 najlepszych niech wybiera jak na wuefie?🤷‍♂️Ja zgadzam mogę być z każdym👍 @Dawid, btw na @ masz dane logowania do ankiet👍 a z tym znikaniem przycisku "wyślij" to beka - nie znika po oddaniu głosu, przypadkiem go wtedy całkiem usunąłem😅😂🤣 Wyskakuje monit że sory ale tylko 1 głos można oddać👍
🇬🇧 Translate
Dawid
Legend
2023-02-08, 19:17 UTC+2
0.0
Dobra Panowie, bo nas koniec sezonu zastanie. Proponuję następujący scenariusz: – robimy ankietę odnośnie do stylu skakania drużynowo; – jak wyjdzie klasyk, robimy pilotażowo indywidualny konkurs klasyczny na jakiejś wyśrubowanej skoczni (np. 🇮🇪IRL), i na jego podstawie robimy wstępne drużyny po trzech, resztę dobieramy z grupy FB; – jak wyjdzie dowolny lub mieszany, to się dobieramy na podstawie TL. Jakieś inne pomysły?
🇬🇧 Translate
jcoob
Legend
2023-02-09, 11:43 UTC+2
0.0
@Dawid, dla mnie git👍
🇬🇧 Translate
Dawid
Legend
2023-02-13, 20:04 UTC+2
0.0
OK, to próbujemy. Dla przypomnienia krótko argumenty za każdą z opcji: za klasykiem: - „okazja” do rozgrywania takich zawodów (kryterium wyśrubowanego rekordu może być dyskusyjne), teoretycznie lepsze wyrównanie szans, mamy już 1 drużynę tak grającą; za dowolnym: - już to znamy i łatwiej się podzielić, a podział na podstawie tylko 1 konkursu klasycznego może być mało miarodajny (na więcej trochę szkoda czasu), część zawodników dawno lub nigdy nie skakała klasykiem; za mieszanym: - ??
🇬🇧 Translate
Team competitions should be played in the style of... Poll completed 2023-02-19, 20:00 UTC+2.

classic2Kris, Pawciol87

any3jcoob, Arek, Domin

mixed (once classic, once any)3konradpindur, DawidMeus, Dawid

Page:
Reply