Forum: Winter season 2022/23
Page:
12345678

0.0
@Dariusz_Klimek, nie widzę, gdzie to powinno się wyświetlać, na głównej czy w subach?
🇬🇧 Translate

0.0
Chyba na głównej🤷♂️ jako post. Jakoś w miarę na początku jeśli wszystko zrobiłem dobrze.
🇬🇧 Translate

0.0
@jcoob, kurcze, przez suby i trzeba zmienic u góry na posty, przynajmniej na tel🤷♂️
🇬🇧 Translate

0.0
@Dariusz_Klimek, a dobra, jest, na telefonie ogarnąłem, ale na tablecie nie widać, nie ma tej opcji „posty”, dlatego nie mogłem znaleźć
🇬🇧 Translate

0.0
@jcoob, no tak średnio wyszła mi ta reklama🤣 btw na forum mediamondu i na kanale media na yt ktoś wrzucał coś?
🇬🇧 Translate

0.0
Taki luzny pomysł.
Mamy generalke na pkt, a moze zrobic 2 - na sume totalu z konkursow🤔 lub/i na % - z wyciaganiem sredniej % z każdego konkursu. Te % dodalem do propozycji, bo jednak na malych skoczniach roznice przewaznie sa mniejsze w cm, skoczek x moglby wyprzedzic skoczka y na wszystkich maluchach i sredniakach, a pozniej stracic cala przewage na 1/2 mamutach🤷♂️
🇬🇧 Translate

0.0
@Dariusz_Klimek, spoko, ale najpierw drużynówka. Potem się zobaczy. 😀
🇬🇧 Translate

0.0
Słuchajcie, może powoli zaczniemy coś działać w temacie ustalania składów na drużynówkę? Przede wszystkim ile byłoby chętnych osób i ile z tego dałoby się zrobić drużyn
🇬🇧 Translate

0.0
@jcoob, można by, moja propozycja, by podzielić się tutaj po 3, a czwartych do zespołów spróbować zrekrutować na grupie. Będzie okazja, by ew. zaktywizować tych, co dotychczas nie widzieli sensu rywalizacji, a dzięki którym uda się rozegrać prawilną drużynówkę.
🇬🇧 Translate

0.0
@Dawid, to może popełnię posta na grupie i zrobimy rozeznanie, zobaczymy jaki będzie odzew
🇬🇧 Translate
Latest jumps
🇧🇪BEL | 113.71m | makalson |
🇧🇾BLR | 252.70m | makalson |
🇪🇪EST | 185.18m | MQuiet |
🇨🇿CZE | 146.01m | makalson |
🇨🇿CZE | 144.49m | makalson |
🇵🇱POL | 91.57m | Arek |
🏴ENG | 60.28m | WATSMAN |
🇸🇰SVK | 130.95m | KarolSternicki |
🇱🇹LIT | 167.68m | Arek |
🇳🇴NOR | 101.00m | Arek |