Forum: Winter season 2022/23
Page:
12345678

0.0
4 me obojetnie👍
🇬🇧 Translate

0.0
@jcoob, to będzie niewątpliwa przyjemność oglądać Cię w środku tabeli... A tak serio, to jestem przekonany, że szybko ogarniesz i jeszcze niejeden UWRC wpadnie. Byle tylko się przestawić z „machania” i żeby nie wyszło coś jak moje 🇦🇺AUS, bo surowe oko SOND-u czuwa. 😆 A drużyny i tak nie będą do końca równe i trudno o optymalny podział, zwłaszcza że mamy też osoby, które się znają i chcą być razem, co zrozumiałe.
🇬🇧 Translate

0.0

🇬🇧 Translate

0.0
Zrobiłem w wolnej chwili trailer sezonu zimowego, obczajcie czy coś z tego będzie, jak będzie znana data startu to można gdzieniegdzie powrzucać;)

🇬🇧 Translate

0.0
@jcoob, łooo👌good job. może jussi Nas nie pozwie😅 można by trailer dodawać do skokow na YT, po skoku 🤔?
🇬🇧 Translate

0.0
@Dariusz_Klimek, zależy przede wszystkim od Was. 🙂 Jak na razie chyba tylko Arek wyraził chęć, nie ustaliliśmy też do końca formuły (mało ludzi się wypowiedziało). Ja obecnie jestem w ferworze ogarniania strony, ale puszczenie turnieju to nie problem.
@jcoob, ale super, od razu chce się skakać. 👍😁 Jak to ludzi nie zachęci, to już nie wiem co. 😆
🇬🇧 Translate

0.0
@jcoob, super spot ,ja to kupuję👍
🇬🇧 Translate

0.0
@jcoob, super robota 👍👍
🇬🇧 Translate

0.0
Dobra, przyszła homologacja z FIS. Na stronie turniejowej zaczęło się wielkie odliczanie do niedzieli 20:00. 🕗😁 Oczywiście dalej można zgłaszać swoje uwagi co do formuły czy czasu rozpoczęcia.
Co do skoczni, może start z grubej rury na 🇦🇺AUS? Zwłaszcza @Arek daj znać, jak się zapatrujesz, bo np. ja nie lubię skakać tam, gdzie mam UWR (ostatnio rzadkość 😆) albo niedawno poprawiłem PB, ale może u Ciebie jest inaczej. 😁
Jeszcze tak mnie naszło, może by tak na listach zawodów przejść na nicki, jak za dawnych, forumowych czasów? Może niektórzy myślą, że trzeba podawać imię i nazwisko, i się wstydzą. 😁
🇬🇧 Translate

0.0
No tak szczerze tez nie lubie 😄 ja na poczatek podtrzymuje swoja propozycje co do 🇩🇪GER, imo calkiem przyjemna skocznia, nigdy nie bylo na niej konkursu zdaje sie a oba rekordy wydaja sie byc w zasiegu
🇬🇧 Translate
Latest jumps
🇪🇪EST | 185.18m | MQuiet |
🇨🇿CZE | 146.01m | makalson |
🇨🇿CZE | 144.49m | makalson |
🇵🇱POL | 91.57m | Arek |
🏴ENG | 60.28m | WATSMAN |
🇸🇰SVK | 130.95m | KarolSternicki |
🇱🇹LIT | 167.68m | Arek |
🇳🇴NOR | 101.00m | Arek |
🇰🇿KZK | 102.93m | George |
🇸🇪SWE | 162.16m | George |