ładowanie
dsj2pl
MENU 🇵🇱🇬🇧

Forum: ️ LETNIE GRAND PRIX 2025

Możesz użyć znaku gwiazdki (*), by zastąpić część słowa. Np. „skok*” wyszuka wszystkie posty ze słowami: skok, skoki, skoków itp.
Strona:
12
jcoob Legenda
28.06.2025, 19:27
4.0
Siemano Pany! Ja sobie po zimie zaaplikowałem co nieco odwyku od DSJ w poszukiwaniu nowej motywacji, na razie jej jeszcze nie znalazłem😆 Dlatego nie wiem, czy będę regularnie skakał w LGP, pewnie pierwsze skoki po przerwie zadecydują, czy się to do czegokolwiek nadaje😀 @karolsternicki, ogromne dzięki, że ogarniasz organizację! Zbiorcze gratulacje dla Ciebie za wszystkie kosmosy z ogórkowego, już sam nie wiem, które UWR zrobił na mnie największe wrażenie🔝 5500 idzie wielkimi krokami. No i @domin oczywiście szapoba za pierwsze UWR w karierze💪! Dalekich lotów all
KarolSternicki Legenda
29.06.2025, 08:30
1.0
@jcoob, dzięki za graty! Co do organizacji to nie ma sprawy. Mam nadzieję, że pójdzie Ci fajnie pierwszy konkurs i jednak wystąpisz w pełnym wymiarze bo jednak Twój udział to znaczna korzyść dla całego turnieju. Z drugiej strony rozumiem Twoje podejście, że jak coś się zacięło to czasem lepiej trochę odpuścić. Ale daj spokój- już starczy👍 😂 powodzenia życzę i w skokach i w poszukiwaniu motywacji!
KarolSternicki Legenda
29.06.2025, 09:10
1.0
@jcoob, jeszcze prośba - jak będziesz zaglądał tu czasami to proszę skontroluj mnie w kwestiach organizacyjnych - żebym jakiegoś babola nie strzelił 😋 już na początku wpisałem złą datę zakończenia konkursu.😂 Dobrze by było mieć fachowca pod ręką jak czegoś nie ogarnę a mam nadzieję, że zimą już Ty się zajmiesz tą robotą.
Dawid Legenda
29.06.2025, 16:44
2.0
@jcoob, wiedziałem, że ojciec chrzestny turnieju letniego nas nie zostawi. 💪 I tak czułem, że wypalenie „zawodowe” – skąd ja to znam. 😅 @KarolSternicki, no to jest to mobilne skupienie w stylu tronowym. 😂 Też nieraz próbowałem, ale styl łóżkowy półleżący jednak wygrywa. Co do wywiadu, wolisz na wakacje czy po LGP?
KarolSternicki Legenda
29.06.2025, 18:29
0.0
@Dawid, jak chcesz - może być na spokojnie po LGP - nie wiem co tam szykujesz i czy będzie mocno czasochłonny😁
jcoob Legenda
29.06.2025, 19:42
0.0
@KarolSternicki, nie ma sprawy, zimę będę ogarniał już ;) @Dawid, ano wypalenie, próbowałem w małych ilościach poskakać cos na telefonie, z żenującymi efektami, tak że chyba muszę się pogodzić z tym, że odstawiając tablet nie mam podjazdu ;)
Strona:
12
Odpowiedz