ładowanie
dsj2pl
🇵🇱🇬🇧

Forum: Turniej Ulubionych Skoczni

Możesz użyć znaku gwiazdki (*), by zastąpić część słowa. Np. „skok*” wyszuka wszystkie posty ze słowami: skok, skoki, skoków itp.
konradpindur Olimpijczyk
31.03.2025, 20:11
2.0
Wpadłem na pomysł wypełnienia sezonu ogórkowego miniturniejem 🙂 Plan jest następujący, każdy zainteresowany wpisuje jedną skocznię, na której chce skakać. Kolejność wpisów zdecyduje o tym, która ze skoczni będzie pierwsza, druga, trzecia etc. Jeśli zbierze się minimum 5 osób, jedziemy z tematem 😉
MQuiet Kadra A
31.03.2025, 22:13
0.0
Jestem za, super pomysł! Ze swojej strony proponuję ograniczyć wybór do skoczni, na których nie skakaliśmy w trakcie Pucharu Świata. Pozwoli to uzupełnić portfolio lub poprawić PB na tych skoczniach a rywalizacja dodatkowo do tego zmotywuje 😄 Mój wybór to 🇸🇪SWE
konradpindur Olimpijczyk
31.03.2025, 22:24
0.0
@MQuiet, możemy tak zrobić 🙂 Jeżeli tak, to mamy wybór z następujących skoczni: Austria, Łotwa, Polska, Japonia, Islandia, Chiny, Estonia, Szwecja, Słowacja, Kanada, Kazachstan, Holandia, Rosja i Litwa. No i wtedy zaczynamy zawody od 🇸🇪SWE 🙂
Domin Kadra A
01.04.2025, 16:34
0.0
LITWA - tam @karolsternicki lub @rataj wbijecie 169! :) ŁOTWA - tam też czeka 193 :)
konradpindur Olimpijczyk
01.04.2025, 19:47
0.0
@Domin, no to czekamy na odpowiedź od Karola i Rataja. Jak potwierdzą zainteresowanie będzie nas równo pięciu i pojedziemy z tematem 🙂
1.0
@konradpindur, fajna inicjatywa ale na mnie się na ten moment nie oglądajcie - może w późniejszym terminie bym dołączył ale póki co cieszę się swobodą - skaczę tam gdzie chce, kiedy chce, jakim stylem chcę - a jak nie chce to nie skaczę 😁 mam przesyt rywalizacji póki co ale dzięki za zaproszenie.
MarcinM Skoczek
wczoraj, 16:32
0.0
Proponuję słowację
1.0
@KarolSternicki, rozumiem, też zawsze lubiłem dowolność w wyborze skoczni 🙂 No to w tej chwili terminarz wygląda mniej więcej tak: Szwecja, Litwa, Słowacja, plus Kanada ode mnie. Jak jeszcze ktoś się zgłosi ze swoją skocznią, to wpiszę ją do kolejki i w niedzielę uruchomię turniej 😉
Odpowiedz