ładowanie
dsj2pl
🇵🇱🇬🇧

Forum: Konkurs drużynowy

Możesz użyć znaku gwiazdki (*), by zastąpić część słowa. Np. „skok*” wyszuka wszystkie posty ze słowami: skok, skoki, skoków itp.
Strona:
DawidMeus Kadra A
wczoraj, 17:05
0.0
Ciekawy skład.... zagrajmy
Pixer Skoczek
wczoraj, 17:12
0.0
Czy może to być konkurs tylko klasykiem? 🤭 Więcej wniosę do drużyny. Klasykiem umie każdy, gibona niektórzy nie umieją / nie lubią
kanonier75 Kadra B
wczoraj, 17:16
0.0
Na koszyki ciekawy pomysł albo jakiś draft
0.0
@Pixer, klasykiem tylko i wyłącznie jest rozgrywane letnie GP. Zresztą - dobry klasyk jak wejdzie to może być lepszy od gibona więc się nie martw👍 nie bierz mocno do głowy - pamiętaj, że stare chłopy bawią się w Małysza 😁 jak skoczysz krócej to nikt nie będzie krzyczał😂chyba...😂
kanonier75 Kadra B
wczoraj, 17:53
0.0
Ja nie umiem ani klasykiem ani gibbonem jestem gdzieś pomiędzy tymi stylami
Dawid Legenda
wczoraj, 19:54
1.0
@KarolSternicki, @Domin, jest w planach cała kampania, czyli news na głównej, wysłanie e-maili, info na social mediach. Tylko że nadal nie było pewne, czy wolimy zagrać w kameralnym gronie, czy jak największym z nowicjuszami. Nadal też nie mamy osoby do prowadzenia klasyfikacji. Bez tego jakiekolwiek działania nie mają sensu. wybierz wariant Ja niczego nie narzucam organizacyjnie, do takich spraw najlepiej dawać ankietę (druga ikonka od prawej pod polem na tekst). Jak dla mnie wersja życzeniowa.
0.0
@Dawid, ok, zrobimy wersję z własnymi składami bo już są trzy ekipy a resztę zrobimy tą serpentyną. Jak nie ma przeciwwskazań to ja ogarnę składy ale co do prowadzenia klasyfikacji - tu jest problem -u mnie - bo ja że tak powiem nie mam styczności z kompem - musiałbym jebać to na kalkulatorze chyba a to straszna strata czasu - ktoś kto siedzi przy kompie może odpalić exela i jak już wpisze druzyny to później ma 5 minut roboty dziennie - jak się nikt nie znajdzie gotów na takie poświęcenie to spróbuję coś ogarnąć ale tak jak mówię - będzie to dla mnie logistycznie niewygodne więc mam nadzieję, że jednak ktoś się zgłosi. Czekamy zatem i znów odkładamy akcję. @Dawid, a nie wiedziałem, że mogę wrzucić ankietę, dzięki za info.👍😁
Strona:
Odpowiedz