ładowanie
dsj2pl
🇵🇱🇬🇧

Forum: Konkurs drużynowy

Możesz użyć znaku gwiazdki (*), by zastąpić część słowa. Np. „skok*” wyszuka wszystkie posty ze słowami: skok, skoki, skoków itp.
Strona:
KarolSternicki Arcymistrz
29.01.2025, 09:06
1.0
@Dawid, @all - na podstawie PŚ utworzyłem ranking osób zgłoszonych do drużynówki. Przeliczyłem średnią punktów Arka i Domina i umieściłem ich na liście wirtualnie - wiem, że inni też nie startowali we wszystkich konkursach ale wychodzi mi, że to nie ma większego znaczenia dla podziału więc odpuściłem. Proszę o wybaczenie - jak uznacie, że to jest do poprawy to przelicze😁 zastosowałem system serpentyny( miejsca w rankingu tworzące drużynę: A-1,10,11, B- 2,9,12 C-3,8,13 D- 4,7,14 E- 5,6,15) i tak powstały trzy warianty: Wersja 1. Na podstawie PŚ: Drużyna A - @karolsternicki, @darek, @lordofkapalych Drużyna B - @jcoob, @kredo89, @pixer Drużyna C - @dawid, @kuhmeel, @pawciol87 Drużyna D - @arek, @domin, @mateusz Drużyna E - @pawel99970, @mquiet, @Lukasz Prażmo Wersja 2. - życzeniowa😁 Drużyna A - Karol, kredo, lord Drużyna B - Dawid, Darek, Pawciol Drużyna C - Kuba, Kuhmeel, Pixer Drużyna D - Arek, Domin, Mateusz Drużyna E - Paweł, Mquiet, Łukasz Wersja 3. - podział na koszyki i losowanie: Rozstawieni: Karol, Kuba, Dawid, Arek, Paweł - koszyk 1. Koszyk 2 - Mquiet, Domin, Kuhmeel, Kredo, Darek Koszyk 3 - lord od kapalych, Pixer, Pawciol, Mateusz, Łukasz Prażmo I do tego dobrać swiezakow z uwzględnieniem @nerono, który zgłosił się pierwszy. @dawid - wybierz wariant, dobieramy swiezakow i jedziemy - uważam, że jak nasi stali gracze, którzy się wcześniej nie zgłosili będą chcieli wziąć udział to niech się zgłaszają i ich dobierzemy w trójki ale czas do końca tygodnia na zgłaszanie to jest max i trzeba wreszcie spróbować zagrać. Jeżeli wybierzemy losowanie to trzeba przeliczyć punkty @mquiet bo on gra od drugiego konkursu i mógłby być w koszyku 1 minimalnie przed @pawel99970. A tak to zawsze.trafiaja na siebie w drużynie więc nie ma kłopotu. Jeszcze jest kwestia na jakiej skoczni robimy konkurs - bo mamy mocarzy na mamuty i maluchy - może polecimy na średniej? Ale to już drugorzędna sprawa W sensie więcej - Kuba i Kamil na maluchu w drużynie? Pełna moc 😁 W sensie "wiecie" miało być 😁
29.01.2025, 09:47
1.0
A nie wytłumaczyłem - wersja druga uwzględnia dwie zgłoszone drużyny - obie pasują do podziału na grupy - a reszta dobrana serpentynowo. A gdzie @konranpindur, @george, @krisu3, @kris, @abramelin, @dawidmeus, @kanonier75? Wszystkich nie pamiętam starych wyjadaczy ale jeszcze 2-3 drużyny śmiało można by zrobić.
konradpindur Kadra A
29.01.2025, 10:28
0.0
@KarolSternicki, zgłaszam się 😃 Ja tam mogę zagrać z każdym, choć zespół składający się z trzech weteranów klasyka, czyli mnie, @kris, @dawidmeus brzmi całkiem fajnie 😉 Co do skoczni, można wybrać coś z 🇰🇷KOR, 🇸🇪SWE lub 🇱🇹LIT
Domin Kadra B
29.01.2025, 10:32
0.0
@konradpindur, Czyżbyś czytał mój post o skoczniach które potrzebują startu z niskiego wiatru? Ps. All Ja na pewno do drużynowki przyłożę sie bardziej niż do indywidualnego 😀 nie będę chciał zawieść
konradpindur Kadra A
29.01.2025, 10:33
1.0
@Domin, a czytałem 😃 No i uważam, że średnia skocznia to najlepszy pomysł na drużynówkę.
Domin Kadra B
29.01.2025, 11:02
0.0
@KarolSternicki, Podziwiam rozpiske i wykonana pracę
29.01.2025, 11:03
0.0
@konradpindur, no to jak @kris i @dawidmeus potwierdzą to mamy następna drużynę. @Domin, kartka, długopis i 10 minut roboty tylko tutaj napisać na telefonie to masakra 😁
Kris Kadra B
29.01.2025, 13:36
0.0
@konradpindur,super że chcesz być z nami w drużynie,My z Tobą również,potwierdzamy udział w drużynówce,Ja ,Dawid Meus i Kanonier,
29.01.2025, 13:50
0.0
@Kris, no i super. @abramelin, @george, @krisu3 - stworzycie jedną ekipę? Czy nie jesteście zainteresowani? @dawid i właśnie dlatego chciałem ankietę na widoku bo wiedziałem, że chętnych jest dużo więcej. Ale dobra - we łzach i cierpieniu dotrzemy tą drużynówke 😂 @all w prawym dolnym rogu ekranu na stronie jest taki żółty dzwoneczek😋 jak się rusza i jest na nim czerwony kwadracik z cyferką to znaczy, że jest wiadomość do odczytania - zajmie to 5 sekund z reguły. Napisanie głupiego jednego słowa "tak" na forum - kolejne 3 sekundy. Panowie ja rozumiem, że nie każdy ma chęć do inicjowania różnych rzeczy i udzielania się - spoko, ale 10 sekund na wypociny innych można bez bólu poświęcić😁 pozdrawiam.
Domin Kadra B
29.01.2025, 14:37
0.0
@KarolSternicki, @dawid A jakie są możliwości na stronie żeby każdy odczytał o drużynowym? Może przed belka/ przycisk (albo jakoś pośrednio) przed wrzuceniem skoków na turniej dać jeszcze informacje? Taki @rataj nie wiem czy wie w ogole o druzynówce :)
Strona:
Odpowiedz