ładowanie
dsj2pl
🇵🇱🇬🇧

Forum: 🥒Sezon ogórkowy - jesień 2024

Możesz użyć znaku gwiazdki (*), by zastąpić część słowa. Np. „skok*” wyszuka wszystkie posty ze słowami: skok, skoki, skoków itp.
Strona:
KarolSternicki
Kadra A
28.10.2024, 18:26
0.0
@jcoob, dzięki, ja mam lekki niedosyt po tej Białorusi bo w piątek wpadłem w pracy w taki ekstra rytm, że pachniało jakimś wielkim skokiem😁 a potem przyszedł weekend, nie było czasu i czar prysł 😋 ale będzie jeszcze wiele okazji a 268 to i tak super odległośc. P.s. w życiu nie widziałem czegoś takiego co ci się przytrafiło 😋
Darek
Arcymistrz
29.10.2024, 08:53
0.0
@KarolSternicki, total klasykiem top 10 klasyka masz lepszy niz ja💪 w tak krótkim czasie, no konkretnie. @Jcoob, 🤣
KarolSternicki
Kadra A
29.10.2024, 12:59
0.0
@Darek, no nie mówię, że źle tylko mały niedosyt - wiesz jak jest czasami - zwyczajnie czujesz próg, połowa skoków wchodzi i brakuje tylko czegoś malutkiego - a to wiatru, a to trochę przechylisz itp. 😁 i tak miałem w piątek, praktycznie co skok to ponad 260 a co trzeci to ponad 263😁 wróciłem do tego w niedziele i nic. Teraz męczę Austrię w wolnych chwilach i jest masakra. Miałeś rację, paluchy mogą być na telefonie - to ja macham jak głupi przy tym głębokim gibonie i ciągnę telefon do siebie jak myszkę zamiast trzymać prosto. Do tego tutaj chyba trzeba małego cudu żeby trafić z wiatrem a dużego cudu żeby mi akurat wybicie wyszło jak już wichura przyjdzie😁
KarolSternicki
Kadra A
31.10.2024, 06:59
0.0
@jcoob, blisko coraz bliżej ta Rosja, nieźle się na nią uparles, powodzenia! Ja bym chyba nie dał rady tyle czasu jednej skoczni. Może mi też przyjdzie z czasem taka cierpliwość, fajne skoki mi wchodzą na Austrii ale ustawianie wiatru to masakra jakaś i już dzisiaj czuję, że wymiekne 😋
jcoob
Legenda
31.10.2024, 10:27
0.0
@KarolSternicki, thx! Blisko i daleko, technicznie zajebiscie wyegzekwowałem ten skok, ale zabrakło wiatru w końcówce. Dawaj 🇦🇹AUT, stać Cię na 84+💪
KarolSternicki
Kadra A
31.10.2024, 10:59
0.0
@jcoob, no właśnie jestem niedaleko już i sam jestem w szoku, że wreszcie na małej skoczni coś wchodzi tylko czas mam ograniczony a ustawianie wiatru na tej skoczni mnie dobija... Co już mam 15 minut spokoju w pracy to nie zdążę wichury znaleźć albo co gorsze ustawiam bo mi się wydaje, że to będzie zmienny huragan a tu jak minie 3.0 to się uspokaja. A jak wreszcie znajdę ten jedyny wiatr słuszny to zjeb.e skok z reguły. Może jeszcze dzisiaj poprobuje ale nie będę szedł w zaparte jak ty na Rosji 😋
KarolSternicki
Kadra A
31.10.2024, 12:06
0.0
@jcoob, kurcze swoją drogą to Gaweł chyba miał jakieś kody na tę skocznię 😁 on w ogóle był czynnym zawodnikiem czy tylko wrzucał swoje skoki?
jcoob
Legenda
31.10.2024, 12:29
1.0
@KarolSternicki, ja swego czasu naprawdę dużo siedziałem na 🇦🇹AUT, bo miałem ochotę na rekord Gawla, ale te jego wyniki to jest serio kosmos, to będzie turbotrudne do ruszenia. Gaweł był aktywny jeszcze przed erą dsj2.pl, kiedy wyniki wpisywaliśmy do arkusza Google a turnieje robiliśmy wysyłając repy na maila😀 Byl najlepszy zdecydowanie, jego rekordy to na tamte czasy były klasyczne game changery, jak ktoś wbił jakiś zajebisty rekord, to Gaweł brał i dokładał do tego metr albo półtora😀 w ogóle może znajdę gdzieś te tabelę i w ramach ciekawostki wrzucę screena na jakim stanie zatrzymały się tam wyniki😉
KarolSternicki
Kadra A
01.11.2024, 11:24
0.0
@konradpindur, ulala, ale weszło na Australii - gratulacje! Szkoda, że zabrakło jednego centymetra do podium.
konradpindur
Olimpijczyk
01.11.2024, 11:33
0.0
@KarolSternicki, dzięki 🙂 No szkoda tego centymetra, mogłem podnieść skoczka przed lądowaniem, ale miałem już tyle gleb na 🇦🇺AUS, że wolałem nie ryzykować 😃
Strona:
Odpowiedz