ładowanie
dsj2pl
🇵🇱🇬🇧

Forum: 🥒Sezon ogórkowy - jesień 2024

Możesz użyć znaku gwiazdki (*), by zastąpić część słowa. Np. „skok*” wyszuka wszystkie posty ze słowami: skok, skoki, skoków itp.
Strona:
kuhmeel
Mistrz
18.11.2024, 01:46
0.0
@KarolSternicki, tak jak jcoob napisał mniej więcej. Doświadczam tych samych problemów podczas skakania. Zmienny zmiennemu nie równy. Jedne szaleją bardziej inne mniej. Jak jest ten z najbardziej pożądanych, to zazwyczaj widzę to od razu po interwale między zmianami wartości siły wiatru plus oczywiście duże skoki tej wartości, ale co z tego, że to widzę? Nie ma innej rady jak próbować. Też zastanawiałem się nie raz czy dało się jakoś rozpoznać, że ten konkretny konkurs nie przyniesie nic dobrego. Czasami zastanawiam się czy start w nieco wyższego wiatru nie pozwoli osiągnąć większych podmuchów w trakcie skoku, ale nie wiem czy to ma sens. Jak zawieje huragan, to powinno i z bardzo niskiego wyciągnąć. Niemniej jednak czasem to robię, ale do tej pory ciężko o jakieś wnioski. Niestety trzeba się często namęczyć zanim trafi się dobre warunki, a jak jeszcze wtedy człowiek coś zepsuje, to już w ogóle się odechciewa
KarolSternicki
Kadra A
18.11.2024, 06:52
0.0
@kuhmeel, no rozumiem, bardzo mi pomogliscie bo myślałem, że tylko ja marnuje czas. A z tym psuciem to daj spokój, choćby 9/10 odbić było dobrych to zepsujesz wtedy jak będzie huragan😂dzięki
KarolSternicki
Kadra A
18.11.2024, 11:01
0.0
@jcoob, mam jeszcze jedno pytanie😁 ogólnie pobrałem DSJ w tym roku dla próby. Początkowo nie byłem przekonany do wersji mobilnej więc nie wykupiłem wersji bez reklam. Przyzwyczaiłem się już do nich i dopiero teraz jak wsiąkłem na serio w grę to przy ustawianiu wiatru mnie szlag trafia. Zresztą wypadałoby jussiemu odpalić te kilka złotych o czym pomyślałem jak Dawid wrzucił post o wspomaganiu strony. I tu pytanie: jak kupię teraz wersję bez reklam to moje rekordy zostaną wykasowane? Ewentualnie jeśli tak to mogę je pobrać jakoś i wrzucić znów do gry? Lubię jak niebieska linia jest na swoim miejscu😁 masz jakąś wiedzę w temacie?
jcoob
Legendawspierający
18.11.2024, 12:01
0.0
@KarolSternicki, looz pytaj, tej grze potrzebni są tacy zajawkowicze jak Ty😉 aczkolwiek od razu mówię, że tylko na mobilce się znam😀 Co do wersji płatnej, ja kupowałem kawał czasu temu, ale nie przypominam sobie, żeby wywaliło mi przy tym rekordy
KarolSternicki
Kadra A
18.11.2024, 12:38
1.0
@jcoob, wielkie dzięki raz jeszcze. I nie ostatni😁
Strona:
Odpowiedz