Forum: 🛠️Rozwój strony
Strona:
123456789101112131415161718192021222324252627282930
1.0
@Dawid, pewnie masz rację - już to przerabialiscie nie jeden raz. To kurcze trochę dziwne bo ta strona jest wręcz stworzona do tego żeby się poprawiać - ja np. nie miałbym z tym problemu żeby tłuc się o 13 miejsce. A tu masz wszystko jak na tacy - możliwość oglądania powtórek najlepszych, możliwość podpytania o detale - fajne wyzwanie. Może całkowity świeżak to rzeczywiście inaczej na to patrzy ale weźmy np. takiego @matthew - według mnie ma gość potencjał na fajne skakanie i dodaje te skoki tylko nie do turnieju - może jakiś grubszy plan ma na swoją karierę - widzę też, że np. @george albo @kris i kilku innych zawodników zagląda na stronkę i dodaje skoki czasami a w turnieju nie bierze udziału - zwyczajnie nie rozumiem dlaczego - jesteśmy dorosłymi chłopami, którzy bawią się w Małysza 😁 chyba nie trzeba być najlepszym tylko fajnie się bawić. A przy okazji poprawiać.
0.0
@karolsternicki powróciłem do gierki jak i sezon się w TV rozpoczął ;) do turnieju dodam skoki jak coś skoczę dalej, ale też nie mam psychy skakać 1 obiekt w kółko
0.0
@KarolSternicki, Mówisz i masz 😉
2.0
@Matthew,
@Kris,
Żebyście tylko nie myśleli, że się czepiam - zwyczajnie im nas więcej tym weselej😁 jak widzę, że ktoś fajnie skacze i się w to bawi to dlaczego by nie w turnieju?
@dawid - a ja swoją drogą prowadzę prywatny nabór - dałem znać kumplom, którzy kiedyś coś tam skakali i właśnie stawiają pierwsze kroki - @lord od kapalych i @kredo89 - witam serdecznie i życzę dalekich lotów. Czy coś z nich będzie to nie mam pojęcia ale warto spróbować. Jeżeli wymiekna to raczej z braku czasu a nie dlatego, że są słabsi od innych.
0.0
@KarolSternicki, 👍
0.0
@Dawid, 669637697 - to jest prywatny numer do naszego nowego zawodnika @kredo89 - on się mocno udziela - a właściwie handluje - w mediach społecznościowych i chciał z tobą porozmawiać o tym odnośnie do twojej strony DSJ - ja niewiele z tego rozumiem a on mówi, że nie lubi pisać😋 woli pogadać z tobą przez telefon - jak jesteś ciekawy to puść mu sygnał czy wyślij smsa czy zadzwoń - ogólnie uprzedzam, że jest to mistrz szachowy, umysł ścisły i ma tysiąc pomysłów na minutę😁 uważam, że warto wysłuchać co wymyślił szczególnie jeżeli będzie to dotyczyło promocji - on by piasek Arabowi na pustyni sprzedał 😋
Aha - Sebastian mu na imię choć możesz walić z bomby Kredo do niego😋