@Dawid, oficjalne turnieje mogły by iść z innym kolorem chyba w archiwum. Narazie nieistotne ale może w sezonie ogórkowym kazdy kto się będzie nudził będzie zakładał jakiś turniej w mobilke
Może już niektórzy zauważyli, dodałem autolinkowanie do powtórek skoków po odległości w komentarzach. Domyślnie linkuje najnowszy skok o danej odległości. Jak chodzi o jakiś starszy / inny, trzeba dodać np. [2] bezpośrednio po wyniku.
Mam nadzieję, że strona działa odczuwalnie szybciej. Te staty ją zamulały dość mocno. Mobilowcy na apce na głównej powinni już widzieć zawsze aktualne ostatnie skoki, komentarze itp. (pecetowcy prawa kolumna).
@all, jak pewnie niektórzy już zauważyli, na stronie pojawiły się powiadomienia. Na razie tylko o oznaczeniu @ i tylko na stronie, może kiedyś dodam do apki (w sensie systemowe, apka jest de facto stroną i po jej otwarciu działa).
@Darek, @jcoob, do wołania wszystkich w ważniejszych sprawach możecie używać właśnie @all, to jest tylko dla modów.
no to przy newsie o LGP @Jcoob powinien użyć a @ all jeśli dobrze rozumiem, i nikt nie przegapić💪
@Dawid, good job🔥 widzę mały problem w turniejach wielokonkursowych rozgrywanych w tym samym czasie. Chodzi o kolejność konkursów na liście, która nijak ma się do strzałek lewo prawo.
Np. teraz 🇵🇱POL jest pierwszą, ale strzałki po wejściu w 🇵🇱POL idą na 🇩🇰DEN i 🇰🇿KZK(konkursy zakładałem w kolejności po pkt K).
No i problem taki że wchodząc w pierwszy konkurs jesteśmy w środkowym konkursie, czyli nie da się przewijając w jedną stronę wszystkiego sprawdzić, dojdziemy do 🇧🇪BEL z której można już tylko wracać więc widzimy pół konkursów po 2 razy. Bez tragedii - ale nieoptymalnie
@Darek, pójdzie też mailing jak zawsze, te powiadomienia tu akurat niewiele dadzą, bo żeby je zobaczyć trzeba wejść i się zalogować, a to robią głównie już zaangażowani, którym turniej raczej nie umknie.
Tak, te nawigacje trzeba by kiedyś poprawić.
Na nowym tel, fajna opcją jest że można otworzyć sobie np. chroma w trakcie działania gry w oknie i może być otwarta non stop w trakcie skakania, i naprawdę przydała by się opcja żeby "dodaj skoki" było np obok opcji zmiany języka lub w jakimś miejscu umożliwiającym kliknięcie bez scrollowania.
Jeśli można😎
Btw. Wyświetla mi np. zużycie procesora - w trakcie grania zegar nie skacze ponad 0.7 GHz
Arcymistrz 23.12.2023, 17:18
Legenda 02.01.2024, 20:58
Arcymistrz 15.01.2024, 13:42
Legenda 13.02.2024, 00:15
Legenda 16.06.2024, 11:05
Arcymistrz 18.06.2024, 16:47
Legenda 18.06.2024, 23:42
Arcymistrz 19.06.2024, 20:09
Arcymistrz 26.06.2024, 23:02
Arcymistrz 26.06.2024, 23:44