Forum: ŹLE OZNACZONE SKOKI 🧐
Strona:
1234

0.0
@Dariusz, zdecydowana większość moich skoków to klasyki, również np. Białoruś 263,33 m. Niestety mimo, iż zaznaczam opcję "Styl klasyczny"; przy wysyłaniu powtórki, to aplikacja działa jakoś losowo. Czasem zostaje to uwzględnione, ale częściej nie. I nie bardzo wiem co w tej sytuacji zrobić, więc po prostu zostawiam jak jest.

0.0
@Abramelin, Za trochę, jeśli dobrze rozumiem Dawida, będziemy mieć dostęp do wszystkich naszych skoków chyba dostęp do wszystkich naszych skoków z opcją edycji stylu skoku👍
Do tego czasu tu zawsze możesz wrzucić 2 raz skok w przeglądarce z zaznaczonym stylem klasycznym, lub zgłaszać problematyczne skoki Adminowi tutaj🙂

0.0
@Dawid prosba o podpiecie tej 🇳🇴NOR 104.05 m do mnie bo mi umknela nazwa w jakis niewytlumaczalny sposob 😅

0.0
Arku, A jakbys znowu wrzucił z wpisaniem nazwy? Tak tylko teoretyzuje, czy zadziałał nie mam pojecia🤷♂️ swoją drogą świetna forma na maluchach👍 🔥🥓🔥

0.0
Niestety probowalem i nie da rady wrzucic drugi raz tego samego replaya, nawet zapisujac go pod inna nazwa co powinno generowac inny link 😅 Dawid sie zabezpieczyl

0.0
To jest jakiś dziwny błąd przy wrzucaniu przez apkę, czasami otwiera się jakby przez proxy i jako IP wrzucającego zapisuje się jakieś google'owskie, mam podobnie nieraz. Poprawiłem, 🇧🇾BLR Abramelinowi także. Niedługo będzie większa kontrola, tak jak Darek pisze. 👍
Dawid sie zabezpieczyl
@Arek, Jussi też, na szczęście. 😅

0.0
Co to za skok widmo na Japonii? 😅

0.0
To z PC skok, wiec pewnie Dawid musi go przeklikać bo nie ma jak automatycznie zgrać odległości, daty + na PC nie ma dodatku (cpu) przy skokach kompa - a przy "ogladaj skoki przeciwnikow" mozna cpu skoki zapisac i wysłać jako swoje🤷♂️

0.0
@jcoob, pamiętasz może, kiedy dokładnie skoczyłeś 206,69 m na 🇨🇦CAN? To ten słynny „najstarszy skok dsj2 mobile”. 😆 Znalazłem na czacie Messengera wpis Dominika z 10.08.2021, że „się nie chwalisz rekordem”, to może z dzień wcześniej było? Przyda mi się prawidłowe prawidłowe oznaczenie jego daty. 😀

0.0
@Dawid, 8.08.2021 skoczony😃
Ostatnie skoki
Więcej skoków »
Ostatnie wpisy

🔥 Skok news 🔥
@KarolSternicki pobił 🥇r...w: ℹ️Wieści ze strony

🔥 Skok news 🔥
@KarolSternicki skoczył ...w: ℹ️Wieści ze strony

🔥 Skok news 🔥
@KarolSternicki pobił 🥇r...w: ℹ️Wieści ze strony

@Arek, dzięki, dlatego pisałem o latac...w: 🗨️Dyskusja ogólna